In Fotoblog

De eerste maand van 2014 vloog voorbij voor de crewleden van Veldkamp Produkties! Onze dagen werden gevuld met het ontwikkelen van nieuwe scripts, concepten, offertes én met het voorbereiden van draaidagen. In deze fotoblog is een collectie te zien van achter de schermen kijkjes, binnen én buiten de deur.

Gelukkig nieuwjaar Veldkamp Produkties
We begonnen het jaar met een mooie toast op 2014! Speciaal met bubbels en een fruitcake die ons cadeau werd gedaan door ex-collega Martijn Chel. Helemaal vanuit Italië. En het was heerlijk!

Felicitatie APS Personeel

Maar het nieuwe jaar was niet de enige reden voor een proost-moment in onze presentatieruimte. Jeroen Veldkamp werd begin januari namelijk verrast met een prachtige nominatie: hij is in de race voor de titel Ondernemer van het Jaar Son & Breugel. De bekendmaking vindt plaats op vrijdag 7 februari. Heel veel dank aan iedereen die via social media felicitaties heeft doorgestuurd! En extra veel dank aan APS Personeel en aan de Rabobank, die respectievelijk een felicitatiekaart en een boeket hebben bezorgd op ons kantoor.

Ondernemer van het Jaar behind the scenes Veldkamp Produkties
Bij de verkiezing worden ook jaarlijks portretvideo’s gemaakt die op de avond van de uitreiking worden vertoond. En uiteraard konden wij, als videoproductiebedrijf, een mooie bijdrage leveren aan deze video’s. We mochten onze eigen film maken! Op de bovenstaande foto werd de iMac van onze animator Hans mooi uitgelicht. De video zal volgende week ook op onze website worden geplaatst.

Benieuwd naar de uitslag van de verkiezing? Houd Jeroens twitteraccount in de gaten voor updates op de vrijdagavond.

Communicatieclub Bourgondie uitslag
Maar wat er vrijdag ook gebeurt… We voelen ons in ieder geval al winnaars met onze tweede plaats die we verkregen in de Communicatie Publieksprijs jurering! De stemmen hingen voor 50% af van stemmen via internet, de andere helft was afhankelijk van stemmen in de zaal. Met één punt verschil won BEX*Communicatie met de campagne ‘Weet Jij Wat Je Waar Bent?’. Het was bijzonder spannend! De film waarmee we de tweede plaats behaalden was onze centennial moodfilm voor Philips & PSV.

Evoluon Philips Research 100
De bovengenoemde publiekslieveling was niet de enige 100-jarige bestaansvideo die we produceerden voor Philips! De afdeling Philips Research viert dit jaar ook hun centennial year. Ons werd gevraagd een corporate story in een geanimeerde vormgeving te gieten, die aan zou sluiten bij de reeds ontwikkelde vormgeving voor de presentatie in het Evoluon. De film is in ons portfolio te bekijken en werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie vertoond op de schermen die op de foto te zien zijn!

Taart Jeroen Diks
Intern vierden wij ook een verjaardag. In de kerstvakantie werd onze cameraman Jeroen Diks 26 jaar, hiep hiep hoera! Deze fantastische taart maakte hij helemaal zelf. We hebben er gigantisch van gesmuld op kantoor!

Kantoorvergadering Veldkamp Produkties januari
Cadeautjes kwamen ook langs in de maandelijkse kantoorvergadering van Veldkamp Produkties: stagiaires Vincent en Lisan kregen een welverdiend bedankje voor hun stageperiode bij ons bedrijf. De foto toont de verzorgde lunch bij deze vergadering.

Vincent afscheid en laatste dag
Niet alleen verrasten wij onze stagiaires met een afscheidscadeau: creatie-stagiair Vincent kon er zelf ook wat van! Zijn laatste dag werkte hij volledig in pak én hij liet een zelfportret achter. Vincent, je deed je positie als creatief heel veel eer aan!

Augmented reality inspiratiesessie brainstorm
En van creativiteit krijgen we nooit genoeg. Zo gingen we in januari twee brainstorms in om het onderwerp augmented reality te bespreken. Vorig jaar werkten we al mee aan een AR project met Dutch Rose Media voor het Parktheater, maar dit jaar zou er zomaar een grootser project kunnen worden opgestart… We houden u op de hoogte.

BOV sponsorlunch auto
Een project dat geen geheim meer is voor de aankomende maanden is onze hernieuwde samenwerking met de BOV (Beste Ondernemers Visie). De komende drie jaar maken we videoportretten van de genomineerden voor de BOV-Trofee. Elk jaar zijn dit drie ondernemers uit regio De Kempen. Ook treden we op als hoofdsponsor van het BOV event! Vandaar ook dat we aanwezig waren bij de exclusieve sponsorlunch in restaurant De Luytervelde. Een prachtlocatie met heerlijk eten en interessante gesprekken. En ons logo was op de auto voor de deur te spotten!

Social media trends 2014 Kittyhawk
Na de sponsorlunch zoefden creative director Jeroen en producer en social media manager Julie-Renée door naar de volgende meeting: een inspiratiesessie van bureau Kittyhawk. Het thema: social media trends van 2014. In deze sessie kwam onder andere het onderwerp Twittercards naar voren… Een trend die sinds deze week ook op onze site is toegepast!

Twittercards Veldkamp produkties
Een Twittercard is te zien op de bovenstaande foto. Wanneer u een pagina van onze website deelt, welke dan ook!, dan krijgt u in uw tweet een uitgeklapt venster te zien met de titel van de pagina, de schrijver van het artikel, een korte samenvatting en een grote foto. We zijn hier superblij mee en bedanken Kittyhawk en Twitter-goeroe Herman Couwenbergh voor de tip!

DFE Pharma grid video Veldkamp Produkties
Een andere manier waarop we druk zijn geweest met nieuwe media, is het werken met interactieve video. Op ons blog was deze maand al te lezen dat wij een hernieuwde samenwerking zijn aangegaan met DFE Pharma. Deze video, die de komende maanden als pilot wordt ingezet, is na oplevering ook voorzien van een interactief videomenu. Wanneer we meer naar buiten mogen brengen over de productie, zal hier op ons blog meer aandacht aan worden besteed! De bovenstaande foto is een still uit de intro van video.

Driessen HRM draaidag Veldkamp Produkties
Naast alle activiteiten op kantoor, reed onze crew ook weer rond in Nederland voor diverse draaidagen. Eén ervan was voor een nieuwe corporate film voor payroll bedrijf Driessen HRM. Op de foto hierboven is te zien hoe regisseur Edwin zich voorbereidt op de opnamen met medewerkers van het bedrijf.

2013_1111_OT
Ook maakten we opnamen voor de Technische Universiteit Eindhoven. Binnenkort hebben we nog meer draaidagen op de campus, want in januari vonden ook drie intakes plaats voor gloednieuwe films! (Foto door Bart van Overbeeke.)

Swiss Sense Veldkamp Produkties kerst
Voor deze spots hebben we niet gedraaid in januari, maar u heeft ze wel voorbij kunnen zien komen op de STER zenders en op RTL… Onze aangepaste Swiss Sense commercials! Vanaf eind december brachten wij een aantal verschillende varianten in de omloop: speciale kerstversies van de spots (inclusief sneeuw en kerstboom) en ‘normale’ winterse versies. Bekijk ze op ons YouTube channel of  zet de televisie wat vaker aan: de spots komen nog steeds voorbij!

GestriktPromo
En met wat geluk kan u onze crew ook voorbij zien komen. Deze maand maakten we bekend dat het televisieprogramma ‘Gestrikt’ weer terug op Omroep Brabant komt: het programma dat we tien jaar geleden ook al ontwikkelden. Met presentator Theo Verbruggen (bekend van de NOS) gaan we exclusieve feestjes, premières en gala’s af om de Brabantse elite aan de tand te voelen. Heeft u een tip voor een feest dat we echt niet mogen missen? Die ontvangen we heel graag! In de onderstaande promo legt Theo uit hoe u ons kan bereiken:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=false  file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/previews/Gestrikt_Promo.mp4″]

We zien uit naar uw tips… En zijn al druk bezig om de maand februari net zo succesvol te laten verlopen als januari. In onze volgende fotoblog kunt u dan ook een hele hoop nieuwe draaidag foto’s verwachten, als ook meer informatie en achter-de-schermen kijkjes van onze nieuwste locatie op Strijp-S!

Volg ons in de tussentijd op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn om optimaal gevoed te worden met onze weetjes, foto’s en video’s! Ook houden we u via deze kanalen op de hoogte omtrent nieuwe blogs.

Tot eind februari!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Remco van Buren
  Beantwoorden

  Leuk, zo’n fotoblog! En zo te zien hebben jullie een leuke start van 2014 gehad.

  • Veldkamp Produkties
   Beantwoorden

   Thanks voor de reactie en het compliment, Remco! Het was inderdaad een mooi begin van het jaar. En inspirerend, dankzij jullie sessie. 😉 Tot snel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.