In Blog, VP Nieuws

Veldkamp Produkties is in de eerste maanden van 2014 weer aan de slag gegaan voor DFE Pharma en Driessen HRM! In medio maart worden de twee nieuwe producties opgeleverd.

Eerder maakten we met DFE Pharma een grootschalige opdrachtfilm die in diverse Europese landen werd opgenomen.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/dmvfonterrawebsite.mp4″ ]

 

De nieuwste film heeft een hele andere insteek.

Voor Driessen HRM zijn wij aan de slag gegaan om een vervolg te maken op de instructiefilm die we maakten in 2011. Net zoals in deze eerdere film werken we zowel met animatie en gefilmd beeldmateriaal. De video zal te zien gaan zijn op de nieuwe website die binnenkort door Driessen HRM wordt gelanceerd. Naast instructiefilms werkten we eerder voor Driessen HRM als ontwikkelaar van een corporate video, een evenement-openingsvideo en portretvideo’s voor de HR Talent Awards.

Wanneer de films zijn opgeleverd, leest u dat als eerst hier op onze website! We houden u op de hoogte.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.