In Behind the scenes, Tips, VP Nieuws

Net als de afgelopen jaren zal Veldkamp Produkties diverse videoproducties ontwikkelen voor de Beste Ondernemers Visie: de BOV competitie. Deze week is besloten dat we in 2014 tot en met 2016 elk jaar portretvideo’s opleveren van de genomineerden. Ook zijn we één van de hoofdsponsoren van het event!

De BOV-trofee wordt dit jaar uitgereikt op maandag 24 maart in het Parktheater Eindhoven.

De winnaars van vorig jaar waren Simon Sants en Jeroen Hermans van Jasno. De nominatievideo die wij voor hen maakten is hieronder te bekijken:

De genomineerden voor de 2014 editie worden begin februari bekend gemaakt. En voor ons betekent dat het startschot voor de nieuwe videoproducties. Bent u ook bij de uitreiking op 24 maart? We hopen u daar te zien!

Foto: BOV Eindhoven

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.