In Tips, VP Nieuws

Voor het maken van video’s omtrent een 100-jarig bestaan weet Philips ons zeker te vinden. Niet alleen maakten we vorig jaar een centennial moodfilm over de samenwerking tussen PSV en Philips: begin dit jaar presenteerden we een gloednieuwe centennial film voor de afdeling Philips Research!

De film werd op de nieuwjaarsreceptie in het Evoluon gepresenteerd aan alle Philips medewerkers. De film is een combinatie van corporate story, animatie/vormgeving en een tijdlijn aan stockmateriaal. En sinds vandaag is de film ook in ons online portfolio te bekijken:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/animaties/Philips_Research-Timeline_Portfolio.mp4″ ]

 

Hartelijk gefeliciteerd, Philips Research! Op de volgende 100 jaar!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.