In Tips, VP Nieuws

Wanneer wij nieuwe producties opleveren aan klanten, updaten wij ons online portfolio. Dit keer kunnen wij u drie nieuwe producties laten zien: een aangepaste Swiss Sense tv-commercial, een opdrachtfilm voor asfaltbedrijf KWS Infra en een opdrachtfilm voor de Communicatieclub Bourgondië.

SWISS SENSE

In de bestaande ‘Beddenmakers’ reclamecampgne leverden wij in december 2013 en januari dit jaar nieuwe spots op. Hierin is het eindbeeld veranderd: eerst betrof het een vrouw in een ruimte loft, nu ziet u een vrouw in een winterse, knusse slaapkamer!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/SwissSense_LifestyleKerst.mp4″]

 

KWS INFRA

Asfaltverwerkingsbedrijf KWS Infra klopte aan bij Veldkamp Produkties met een interessante uitdaging: binnen 1,5 week een opdrachtfilm produceren, inclusief een draaidag en animatie. Gelukkig houden wij wel van een uitdaging! Het resultaat: de perfect op tijd opgeleverde film die hieronder te zien is. De film wordt op internet ingezet en tijdens interne en externe presentaties vertoond.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/previews/KWS_Samen_op_weg_naar_de_toekomst_Website.mp4″]

 

COMMUNICATIECLUB BOURGONDIË

Niet alleen zijn wij al drie jaar videopartner van de Communicatieclub Bourgondië; ook waren we dit jaar genomineerd met onze film voor Philips en PSV! Vandaar dat we ook zelf te zien zijn in deze Trajectfilm, waarin een overzicht wordt gegeven van alle stappen richting de grote prijs. We zijn te herkennen aan de grote bos krullen (directeur Jeroen Veldkamp), de fashionable rode outfit (styliste Tina de Fretes) en de blauwe jurk/jaren ’50 look (producer Julie-Renée Sonneveld)! Met onze inzending behaalden we de tweede plaats in de race naar de Communicatie Publieksprijs.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/CCB2013_HetTraject.mp4″ ]

 

Alle video’s zijn zichtbaar op onze website en op ons YouTube kanaal!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.