In Behind the scenes, VP Nieuws

Op woensdagavond 8 januari werd tweemaal de “Bonk” uitgereikt: de communicatieprijs van de Communicatieclub Bourgondië. We zijn erg trots met onze behaalde tweede plaats in de race naar de Communicatie Publieksprijs!

Zowel de juryprijs als de publieksprijs Bonk ging naar Bex*communicatie met de campagne ‘Weet je wat jij waard bent?’. In deze campagne, gemaakt in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, werden 89 miljoen (!) jongeren bereikt op Facebook en meer dan 4 miljoen via Twitter. De bedoeling was jongeren bewust te maken van het minimumloon voor 13- tot 17-jarigen.

Bonk Communicatieprijs CCB

Wij behaalden een nominatie voor de Juryprijs en een tweede plaats voor de Juryprijs – en het scheelde maar één punt! Een hele spannende afloop. We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het stemmen op onze inzending: de moodfilm voor het 100-jarige partnerschap tussen PSV en Philips. Deze support waarderen we enorm!

Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij met een gloednieuw project. Wil u in de tussentijd meer weten over het traject naar de Bonk? Wij maakten als videopartner ook een overzichtsfilm die op de avond van de uitreiking werd gebruikt als introductie.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.