In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

In de eerste stageweek van productie-assistente Lisan Pierik stond een afspraak ingepland op het kantoor van ZLTO in Den Bosch. Ze mocht mee, en was daar erg enthousiast over. Niet alleen omdat het pand van ZLTO een bezienswaardigheid op zich is, maar omdat dit haar eerste echte project zou worden. Inmiddels zijn er 9 video’s opgeleverd. Lisan vertelt haar ervaringen in deze blog!

ZLTO Vraag het Ons
“De wens van ZLTO was om zo écht mogelijk, zonder poespas, vragen te beantwoorden van leden. Het moest duidelijk worden dat ZLTO kan helpen. Het liefst in 9 video’s met verschillende onderwerpen, alles op te leveren in 2013.”

“De onderwerpen liepen uiteen van asbest tot en met zonnepanelen, waardoor steeds een andere expert nodig was als presentator van de video.” Dit bleek een mooie uitdaging voor Lisan, die niet alleen crew (zelfregisserende cameraman Edwin) maar ook ‘cast’ op elkaar moest afstemmen: 9 verschillende personen van ZLTO. Per onderwerp was ook een boer nodig, zodat de situatie op locatie kon worden weergegeven en uitgelegd.

ZLTO Vraag het Ons screenshot

“De in totaal 6 (soms halve) draaidagen verliepen goed, toen de planning eenmaal stond.” Tussen de draaidagen door werden alle scripts ontwikkeld en Lisan regelde alles omtrent het wie-wat-waar voor de draaidagen. “Het resultaat zijn 9 video’s waar ZLTO erg blij mee is: precies volgens briefing voelen ze niet gelikt, maar écht aan!”

Benieuwd naar de video’s? We verwijzen u graag door naar het kanaal ZLTO TV zodat u alle onderwerpen kan bekijken: ZLTO informatielijn, Asbest, Zonnepanelen, Mestverwerking, Gemeenschappelijk Landbouwbeleid, Bedrijfswaterplan, Ruimtelijke Ordening, Stallenbouw en Bedrijfsovername.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.