In Portfolio

In deze eerste maand van 2014 wisselt bij Veldkamp Produkties de wacht: onze stagiaires keren terug naar de schoolbanken en we krijgen er nieuwe gezichten voor terug. Eline Schröer, stagiaire op de productieafdeling vanaf de zomer van 2013, blikt in deze blog terug op haar periode op ons kantoor.

“Mijn eerste draaidag was die voor een geheim project met een groot A-merk als klant. Ik was de figuratiecoördinator op de set, maar was ook actief als runner. De shoot had veel locaties en heel veel te draaien shots, dus samen met productie-stagiaire Lisan werkten we vooruit om bijvoorbeeld apparatuur alvast te verplaatsen. En dan merk je wel hoe krap en druk Amsterdam kan zijn…

Amsterdam Veldkamp Produkties high tea

“Het meeste werk heb ik toch wel besteed aan een ander project: de graduate program afstudeerfilms voor de TU/e. Ik was bij de intakes om informatie te verzamelen en noteren, ik keek kritisch naar onze planningen en heb er veel mee gepuzzeld. Zodra de draaidagen werden vastgesteld, maakte ik de callsheets. Op sommige draaidagen was ik er zelf ook bij! Heel interessant vond ik het om de crew aan het werk te zien. Daar heb ik veel van geleerd.

2013_1111_OT

“Andere projecten die ik niet snel zal vergeten zijn de commercials voor 2014 voor Roompot Vakanties, en de kerstvideo die we voor het online magazine van Roompot maakten. Voor de eerstgenoemde heb ik overvolle winkelwagens getrotseerd om alle inkopen te doen voor de volledige crew en de tientallen figuanten, voor de kerstvideo was ik mee op de draaidagen. We simuleerden een perfect kerstplaatje, ook al was het half november!

vp foto 13

“Na deze vijf maanden weet ik dat ik een stuk professioneler ben geworden als het gaat om de productie van een video. Veldkamp crew: bedankt voor deze fijne stage en alles dat jullie me hebben geleerd!”

Eline vertrekt na haar stage bijna direct naar een hele spannende meeloopstage in de Verenigde Staten. We zijn trots! Heel veel plezier en succes, Eline, en tot snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Hans
    Beantwoorden

    Hey Eline, veel succes in de VS. Het ga je goed! Gr.,Hans

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.