In Inspiratie, VP Nieuws

De verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door de Lions Club Son en Breugel. Dit jaar is gekozen voor de categorieën ‘Business to Business’ en ‘Business to Consumers’ binnen het thema ‘Ondernemen met lef’. Inwoners en bedrijven van Son en Breugel, waaronder ook de industrieterreinen Ekkersrijt en het Science Park, kregen in de laatste maanden van 2013 de kans om ondernemers aan te dragen en te stemmen voor de nominatie. Een jury maakte vorige week de uiteindelijke keuze binnen de twee categorieën. In de categorie ‘Business to Business’ is onze directeur Jeroen Veldkamp genomineerd, samen met Diana en Peter Coppelmans van het bedrijf BeautyXL!

De Ondernemersprijs wordt op vrijdag 7 februari as. voor de elfde keer uitgereikt tijdens een groots benefietavond in een feesttent op het kerkplein in Son. Alle aanwezigen kunnen die avond stemmen op hun favoriet. De ondernemer met de meeste stemmen wint de prijs. Eerdere winnaars zijn o.a. Bart Knaapen van Knaapen Groep, Gerard en Hein Kuijpers van Bomenrooibedrijf Kuijpers VOF en Paul van Eck van Van Eck Bedrijfshygiëne. Meer informatie over de verkiezing of de benefietavond vindt u op de website van Ondernemer van het Jaar.

Kaarten voor de benefietavond zijn te bestellen via de website van de Lions Club.

Wij zijn die avond met ons team aanwezig om Jeroen te ondersteunen. En of we de prijs winnen of niet, we zijn al erg blij met de nominatie!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.