In Tips, VP Nieuws

We wensen u heel veel geluk tijdens de aankomende feestdagen, een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2014. Lees onze gelukswensen en onze blik op 2014 bij Veldkamp Produkties ook terug in onze december nieuwsbrief!

Via deze link kunt u de nieuwsbrief openen in uw browser. Heeft u de nieuwsbrief niet in uw mailbox ontvangen, maar zou u dat in de toekomst wel willen? Meld u dan vooral aan om de newsletter te ontvangen via deze link!

Ons kantoor is van 23 december t/m 1 januari gesloten wegens de kerstvakantie. We zijn wel telefonisch bereikbaar via 040-368 27 60. Tot in 2014!

Aanbevolen Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken