In Tips, VP Nieuws

We wensen u heel veel geluk tijdens de aankomende feestdagen, een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2014. Lees onze gelukswensen en onze blik op 2014 bij Veldkamp Produkties ook terug in onze december nieuwsbrief!

Via deze link kunt u de nieuwsbrief openen in uw browser. Heeft u de nieuwsbrief niet in uw mailbox ontvangen, maar zou u dat in de toekomst wel willen? Meld u dan vooral aan om de newsletter te ontvangen via deze link!

Ons kantoor is van 23 december t/m 1 januari gesloten wegens de kerstvakantie. We zijn wel telefonisch bereikbaar via 040-368 27 60. Tot in 2014!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.