In Blog, Fotoblog

Begin dit jaar hebben we een leuke online commercial campagne voor de Typetuin geproduceerd. De film is nieuw toegevoegd aan ons portfolio!

Eind 2015 waren we al druk met de productie van de commercial. Door heel Nederland zijn we op zoek gegaan naar enthousiaste leerlingen uit groep 6 – 8. Wellicht dat je de figuratie oproepen nog voorbij hebt zien komen!
Na het verzamelen van de vele aanmeldingen werden verschillende kinderen uitgenodigd op de draaidagen. Door de toen nog korte winterse dagen konden we maar tot half 5 filmen en dus zaten we vast aan een strakke draaiplanning. De kinderen werden één voor één het klaslokaal in geroepen om daar plaats te nemen voor de camera. Dit was natuurlijk behoorlijk spannend, recht voor de camera en een regisseur die vragen stelt! Gelukkig durfden de kinderen vrijuit te antwoorden en onze regisseur vond natuurlijk geen enkel antwoord fout!

Benieuwd naar het resultaat van deze draaidag? Bekijk dan hieronder de commercial die we geproduceerd hebben voor de Typetuin.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.