In Blog, Fotoblog

Na een maand vol nieuwjaarsrecepties en terugblikken op het afgelopen jaar, was het in februari tijd om hard aan de slag te gaan. Onze maand zat vol met leuke draaidagen, nieuwe aanvragen, vernieuwde pagina’s op onze website en het verbreden van onze kennis op MIE 2016! Lees in deze fotoblog al onze hoogtepunten van februari.

De vernieuwing begon op onze website. Het gehele team (inclusief kantoorhond Guus) werd door onze cameraman Lin Hou op de foto gezet.

TEampagina

Direct daarna is Lin Hou aan de slag gegaan met een cinemagraph voor onze contactpagina!

Het team werd in februari aangevuld met 4 nieuwe enthousiaste stagiaires. Inmiddels zijn ze alle vier ingewerkt en zijn de eerste projecten al goed opgepakt!

MG_4262-1-1024x1024MG_4440-1-1024x1024

MG_4389-1-1024x1024MG_4628-1024x1024

In samenwerking met Omroep Brabant produceren we dit jaar de serie ‘de Kunst van het Boeren’. In februari hebben we een aantal mooie draaidagen voor deze serie gehad. Van het filmen midden in de (kinder) carnavalsoptocht…

Carnavalsoptocht KVHB

.. Begroet worden door de koeien tijdens de opnames..

Kunst van het boeren 4.0Kunst van het boeren 3.0

.. en om 5 uur ’s ochtends paraat voor de aankomst van 1000’en kuikens op de boerderij! Dat zijn nog eens unieke draaidagen!

kunst van het boeren 7.0

Onze producers Silva en Elaine waren aanwezig op het MIE 2016, Nederlands grootste Marketing & Insights Event. Na deze inspirerende lezing van TNS NIPO schreef Silva een interessante blog over 8 trends in online marketing!

MIE 2016

Niet alleen ons team is deze maand uitgebreid maar we hebben er ook een nieuwe bedrijfsauto bij!

AutoBestickering auto

Ten slotte was het een hele feestelijke maand voor onze regisseur Edwin met de geboorte van zijn dochter Suus! Dit heugelijke moment werd natuurlijk op het kantoor gevierd met beschuit en roze muisjes!

Beschuit met muisjes

Wil je voortaan eerder op de hoogte zijn van onze producties of figuratieoproepen? Volg ons dan ook op Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en YouTube.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.