In Blog, VP Nieuws

De komende weken stellen onze nieuwe stagiair(e)s zich aan jullie voor. Eerder stelden Bram en Kate zich al voor en deze week is het de beurt aan onze productie assistente Shirley.

MG_45317-1024x683Hoi! Ik ben Shirley, 22 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding Communicatie – International, Event, Music and Entertainment op de Fontys in Tilburg. Na in januari het avontuur op te hebben gezocht in Thailand, is in februari voor mij een nieuw avontuur begonnen bij Veldkamp Produkties. Hier ga ik de komende 5 maanden aan de slag als productie stagiaire, waar ik de uitdaging aan zal gaan om elke productie goed te laten verlopen.

Ik heb veel zin om deze uitdaging aan te gaan, want ik geloof dat je jezelf moet blijven uitdagen in het leven. Dat past ook wel bij hoe ik ben; ontzettend nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs, of beter gezegd eigenzinnig. Ik doe vaak dingen op mijn eigen manier, ik wil namelijk zelf dingen ontdekken en leren. Het is dus niet zo dat ik niet wil luisteren, integendeel, ik houd juist van feedback, want daar kun je alleen maar van leren. Naast mijn productionele werkzaamheden ga ik ook nog een onderzoek uitvoeren voor Veldkamp Produkties. Met dit onderzoek hoop ik te kunnen afstuderen én een goed advies te kunnen geven aan Veldkamp Produkties.

De eerste weken bij Veldkamp Produkties bevallen tot nu toe goed. De eerste indruk is dat het nu voor mij nog wat rustig is, maar dat er een ontzettend leuk, jong team werkt wat bereid is alles op alles te zetten om een indrukwekkende productie neer te zetten. Wat ik daarnaast gaaf vind om te zien is dat Veldkamp Produkties niet alleen een video produceert, maar echt het gehele traject van de productie verzorgt. Beginnend bij het concept tot aan de distributie, waarbij Veldkamp Produkties een marketingadvies geeft over hoe de klant de video doeltreffend in kan zetten. Ik kan niet wachten tot het wat drukker wordt en ik ook echt mijn steentje bij kan dragen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.