In Blog, VP Nieuws

De komende weken stellen onze nieuwe stagiair(e)s zich aan jullie voor. In onze blog van afgelopen week stelde onze productie assistente Kate zich als eerste voor. Deze week is het de beurt aan onze nieuwe camera assistent Bram!

11713662_888968944516403_3349841933977819793_oDe naam is Bram Aarts, geboren op 19 september 1993 te Utrecht. Opgegroeid in Tilburg, Noord Brabant en zoon van Fons Aarts en Ingrid Creemers.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door alles wat de zintuigen prikkelt; licht, geluid, structuur, kleur en ga zo maar door. Rond de leeftijd van twaalf kwam ik erachter dat ik vaker de making of van films bekeek dan de films zelf. Ik denk dat toen mijn fascinatie voor cinematografie ontstaan is. Het mogen spelen met licht, scherpte, diepte en beweging en daar dan goed in zijn.

Na jaren zelf te hebben geëxperimenteerd met video heb ik de keuze gemaakt hier serieus mijn aandacht en liefde in te stoppen en heb ik me aangemeld voor de opleiding “Filmmaker” in ‘s-Hertogenbosch. Nu, vijf jaar later, heb ik het een en ander mogen proeven uit de keuken die men ‘’De wereld van film’’ noemt. Ik ben ervan overtuigd dat het maken van film echt mijn passie is.

1231611_534917363254898_1172614573_n

Dit motiveert mij om te blijven zoeken naar nieuwe kennis en te willen groeien als creatief persoon. Mensen laten voelen wat ik voel en laten zien wat ik zie, het kind in de volwassen mens dat heeft overleeft mogen zien, oprechte verwondering, dat geeft mij als maker de hoogste voldoening.

Ik hoop bij Veldkamp Produkties mezelf te ontwikkelen, mezelf te motiveren, inspireren en het vooral heel erg naar mijn zin te hebben.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Ingrid
    Beantwoorden

    Hoi Bram, leuke foto!

    Groetjes Ingrid en de kids

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.