In Blog, VP Nieuws

Het komende halfjaar wordt ons team versterkt door vier enthousiaste stagiair(e)s. Zo zal ons productie team ondersteund worden door twee productie stagiaires, onze cameramannen hebben er een camera assistent bij en op de afdeling administratie krijgen we ondersteuning van een assistent office manager. De komende weken stellen we onze nieuwe stagiaires aan jullie voor. Onze productie stagiaire Kate bijt het spits af.

Januari is natuurlijk de maand van de goede voornemens en de nieuwe kansen. Zo ook voor mij. 25 januari was namelijk mijn eerste dag als productie stagiaire bij Veldkamp Produkties. Het komende half jaar zal ik samen met drie andere stagiair(e)s het team van dit sprankelende bedrijf gaan versterken.

MG_4277-e1455196830637-1024x471

Laat ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Kate Ubbink, 22 jaar en een enthousiaste leergierige meid die graag de touwtjes in handen neemt. Als enige dame, opgegroeid met twee broers en voornamelijk buurjongens, heb ik al vanaf kleins af aan geleerd om mijn mannetje te staan. Al vroeg merkte ik dat ik het leuk vond om dingen tot in de puntjes te regelen, kwam ik erachter dat ik een ontzettende perfectionist was én ging ik elke uitdaging aan die op mijn pad kwam. Nu, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de eerste 22 jaar van mijn leven, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na vier leuke jaren studeren op het NHTV in Breda zijn dit de laatste loodjes. Ik mag gaan afstuderen! Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze laatste fase van mijn studietijd, en daarmee de laatste kans om meer ervaring op te doen in het productie vak, bij Veldkamp Produkties mag doorbrengen.

IMG_6237kate

De tijd vliegt nu al ontzettend want ik zit alweer in de derde week van mijn stageperiode. De afgelopen weken bij Veldkamp Produkties waren een fijne ervaring. Zo heb ik al twee keer mogen assisteren tijdens een draaidag en ben ik ook al van de partij geweest tijdens een belangrijke klanten meeting. Al met al gezellige eerste weken waarin ik goed inzicht heb gekregen in het bedrijf en ook al het een en ander heb geleerd. Wat mij het meeste aanspreekt binnen Veldkamp Produkties is dat ik hier kan leren hoe het gehele proces van A tot Z werkt. Niet alleen ervaar ik hoe je een draaidag organiseert maar ook hoe een intake met de klant gaat, een idee tot stand komt, en wat er allemaal bij komt kijken in de montage. Ik heb ontzettend veel zin om de komende tijd mijn steentje bij te dragen binnen dit bedrijf en kijk uit naar alle gave projecten en mooie ervaringen die ik samen met het team van Veldkamp Produkties mag gaan beleven.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.