In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Voor de 26e keer is de zoektocht naar het grootste marketing talent van Nederland begonnen! Universitaire studenten uit heel Nederland strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel “Grootste Marketing Talent 2016”.

De Nationale Marketing Strijd is het grootste marketing evenement voor universitaire studenten van de Marketing Associaties Nederland. Het evenement is voor studenten van Nederlandse topuniversiteiten in de laatste fase van hun studie, die affiniteit hebben met marketing. Het evenement is uniek door de interactie tussen toonaangevende bedrijven en studenten. De studenten werken aan echte cases, dit jaar o.a. voor Aegon, Brand Loyalty, Perfetti van Melle, Nestlé en FrieslandCampina. Zo krijgen de studenten een eerste case tijdens de zogenoemde ‘inhousedagen’ vooraf aan het evenement. Deze case wordt in teamverband in het desbetreffende bedrijf uitgewerkt en beoordeeld.

FullSizeRenderGisteren en vandaag vinden de finaledagen plaats in het Willem II Stadion in Tilburg. Tijdens de finaledagen werken de teams verschillende marketingcases uit en presenteren deze aan elkaar en de recruiters van de bedrijven. Vandaag wordt het winnende team bekend gemaakt!

Samen met Unilever, Motivaction, Nike, InBev en Google is Veldkamp Produkties partner van de Nationale Marketing Strijd. Tijdens de finale geeft Jeroen Veldkamp een inspirerende en motiverende keynote over Videomarketing en het ‘Hollywood Producers Model’. Ook hebben wij, als partner, de promotievideo voorafgaand aan het evenement geproduceerd, welke online is ingezet en tijdens de promotiedagen op de universiteiten is vertoond.

Wij wensen alle studenten veel succes op deze laatste finaledag! Meer informatie over de Nationale Marketing Strijd vindt u hier: http://www.nationalemarketingstrijd.nl/

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.