In Blog, Inspiratie, Portfolio, VP Nieuws

Met veel trots presenteren wij u: The Power of Video! Onze nieuwe showreel die niet alleen indruk maakt (al zeggen we het zelf) door de beelden en montage, maar ook vertelt wat de kracht van video is.

Online video heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als het belangrijkste communicatiemiddel voor marketeers en communicatiespecialisten om hun doelgroepen te bereiken en te beïnvloeden. Niet vreemd, want 70% van de doelgroep kijkt liever video dan andere content, maar liefst 85% neemt door video eerder een boodschap aan en daarnaast verhoogt video de betrokkenheid bij de doelgroep met 94%. Doordat video nagenoeg overal en altijd eenvoudig te bekijken is (mobile first becomes mobile only), worden doelgroepen makkelijker bereikt. Dat video het meest wordt gedeeld door social media gebruikers (71%!) draagt daar zeker aan bij. Voor 2017 is dan ook voorspeld dat 70% van het internetverkeer gaat bestaan uit het streamen van video. In 2018 gaat het bekijken van video’s zelfs ⅔ van het gebruik van een gemiddelde smartphone zijn. Nu al zorgt video voor 3x meer bezoek op je website!

Blog_Showreel04Blog_Showreel02

Video content laten maken is dus niet alleen “leuk”, het is vooral heel doeltreffend! Zoekt u een professionele partner voor het produceren van uw video content? Een partner die uw boodschap grondig analyseert en vertaalt naar een creatief concept? Die video content produceert voor alle 8 fases in het contact met uw doelgroep? En dit alles met een hoogwaardige executie en goed advies in distributie, zodat uw video content gegarandeerd doeltreffend is? Een partij die alles in huis heeft en snel kan schakelen? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag voor en met u aan de slag voor een gezamenlijk indrukwekkend en doeltreffend resultaat!

Bron van de onderzoeksresultaten: Cisco

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.