In Blog, VP Nieuws

De afgelopen weken stelden onze stagiair(e)s Kate, Shirley en Bram zich al voor. Deze week is het woord aan onze assistente office manager Lisa!

Na een drukke en spannende examenperiode is het dan eindelijk zo ver: Ik mag beginnen aan mijn eindstage! Vol enthousiasme ben ik mijn eerste week bij Veldkamp Produkties begonnen.

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lisa Rademakers, 19 jaar en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente. Na 3 leuke en leerzame jaren studeren op het Summa College ben ik aangekomen bij mijn eindstage. Ik ben super enthousiast dat ik mijn laatste fase van de opleiding mag doorbrengen binnen dit bedrijf en mijn kennis en ervaring mag toepassen en nog meer praktijkervaring op kan doen.

LisaDe komende 4 maanden ga ik aan de slag als Assistente Office Manager, waar ik samen met Marianne de uitdaging aan zal gaan om het ondersteunen van de bedrijfsvoering zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen we door het beheren van diverse administratieve systemen (CRM, New Base, de Google applicaties, Mailchimp, etc.) en het ondersteunen van collega’s.

Al een tijdje ben ik hier aan de slag en elke dag is innovatief en vernieuwend. De dagen gaan daarom ook zo snel! Het was tot nu toe al een informatieve en leuke periode waarin ik een goed inzicht heb gekregen in het bedrijf en ook al veel heb geleerd.

Ik ben super enthousiast om tijdens mijn stage mijn steentje bij te mogen dragen binnen dit bedrijf en ik kijk uit naar alle leerpunten en mooie ervaringen die ik samen met het team mag gaan beleven.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.