In Blog, Fotoblog

De afgelopen maand hadden we een volle agenda met veel leuke draaidagen. We hebben dan ook hele mooie momenten mogen vastleggen die we graag met jullie delen. Hoe kunnen we dit beter doen dan middels onze fotoblog! Daarom blazen we nieuw leven in onze fotoblog en blikken we terug op onze maand november.

Een nieuwe look

Niet alleen onze fotoblog blazen we nieuw leven in deze maand. Onze website hebben we ook een verfrissende nieuwe look gegeven. Hebben jullie bijvoorbeeld onze homepage al bekeken? Voortaan zie je direct op de homepage onze nieuwe, indrukwekkende en doeltreffende producties. Daarnaast hebben we ons menu drastisch omgegooid waardoor je nu nog makkelijker navigeert op onze website. Benieuwd naar alle nieuwe features? Neem gerust een kijkje op onze website!

homepage

Een kijkje achter de schermen

Onze crew bezocht de afgelopen maand al vijf uiteenlopende projecten van SPIE Nederland. Zo stond onze cameraman oog in oog met de metershoge pomp bij het gemaal in Ijmuiden, zagen we hoe glasvezel gelegd wordt in de gemeente Landerd…

spie-nederlandspie5

…en filmden we de hoogspanningsverbinding tussen Nederland en Duitsland.

spie-nederland3

Ook de komende weken zullen we nog opnames maken van diverse projecten van SPIE Nederland. Vanaf eind dit jaar zijn de video’s online te zien op de website en social media van SPIE Nederland!

De afgelopen maand was ons productie team druk met de pre-productie van een nationale commercial en een bedrijfsfilm. Hiervoor waren we weer op zoek naar enthousiaste figuranten! We zijn erg blij met de leuke reacties die we hebben ontvangen. De selectie is inmiddels gemaakt en we bedanken iedereen voor de aanmeldingen!

bedankt

Helaas kunnen we niet altijd alles pre-produceren voor een draaidag..

spie

Gelukkig zorgde Kate ervoor dat de opnames die dag alsnog (iets later dan gepland) door konden gaan.

Momenteel zijn we volop in productie voor CCV Nederland in opdracht van Happy Cactus. De opnames vonden afgelopen week plaats en momenteel zijn we druk met de montage!

ccv

Voor de tv-serie de Kunst van het Boeren (i.s.m. Omroep Brabant) volgen we, het gehele jaar, vijf boeren. Ook al komt het einde van het jaar in zicht zijn we nog druk met de opnames. Zo filmden we afgelopen maand de boekpresentatie van NatuurlijkTomaat….

kvhbkvhb1

…en stond onze crew in een heerlijk zonnetje opnames te maken op het land.

kvhb3

Afgelopen maanden vonden ook het jaarcongres en het Allstars event van Driessen HRM plaats. Onze crew was aanwezig voor de opnames. Bekijk hieronder de aftermovie van het Allstars event voor een impressie van het evenement!

Succes moet gevierd worden!

Onze cameraman Lin Hou ging terug de studieboeken in voor het behalen van zijn Drone certificaat. Hij is met vlag en wimpel geslaagd als gecertificeerd drone operator!

drones

De afgelopen maanden hebben we ontzettend hard gewerkt en mooie producties mogen produceren. Daarom stonden we afgelopen maand met het hele team stil bij het behaalde resultaat want succes moet gevierd worden!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.