In Blog, Portfolio

Wellicht heb je ons de afgelopen maanden gevolgd op social media en vele, leuke behind the scenes foto’s voorbij zien komen. Maar wat is het resultaat van al die leuke opnamedagen? In deze blog kijken we terug op verschillende mooie producties die we de afgelopen tijd hebben opgeleverd.

Corporate teaser – Pharmacy Automation company

Direct na de zomer kregen we een vernieuwende aanvraag van een apotheek automatiseringsbedrijf. Ze waren op zoek naar een videoproducent die een corporate teaser kon ontwikkelen over apotheek automatisering. Voor deze productie hebben we een concept bedacht waarbij we gebruik maken van een metafoor (het hart). Het hart pompt namelijk vanuit één centrale plek al het bloed met zuurstof rond door de aderen. Dit voorbeeld is als metafoor gebruikt in het concept. De video is vertoond op een beurs in Engeland eind september en wordt online ingezet.

Animatievideo – TU/e

Binnen een recordtijd van twee weken produceerden we een teaser en animatievideo voor de Technische Universiteit Eindhoven. De aanvraag was simpel, creëer een promovideo over ons nieuwe onderwijssysteem. Het doel van de video was om, naast te informeren over het nieuwe systeem, de doelgroep enthousiast te maken. Een leuke uitdaging waarmee we graag aan de slag gingen! Benieuwd naar het resultaat?

Aftermovie Driessen HRM

Dit jaar organiseerden Driessen HRM het Allstars Event alweer voor de derde keer. Het Allstars event organiseert Driessen om goed bekend te zijn en te blijven met alle medewerkers binnen de organisatie. De avond zat vol leuke sprekers, future talks en een heerlijk diner. Voor een impressie van de avond produceerden wij onderstaande aftermovie.

Portretvideo’s – Woonbedrijf

Opnieuw mochten we aan de slag voor Woonbedrijf. Een leuke aanvraag waarvoor we portretvideo’s mochten maken van verschillende medewerkers van Woonbedrijf. Het doel van de video’s is om te laten zien hoe het is om bij Woonbedrijf te werken. De video’s worden online gebruikt op de website van Woonbedrijf. Bekijk hieronder het verhaal van Laura.

Videocampagne – Copaco

Voor Copaco produceerden we een online videocampagne ter promotie van Intel Unite. Voor deze campagne produceerden we een online teaser waarin we het nieuwe product Unite introduceerden, een productfilm waarin duidelijk wordt wat Intel Unite is en een instructiefilm om te laten zien hoe makkelijk je Intel Unite aansluit in je presentatieruimte. De video’s worden ingezet in presentaties met klanten en online via o.a. de website van Copaco. Bekijk hieronder de teaser van deze campagne.

Dit is maar een kleine selectie van de verschillende producties die we hebben opgeleverd. Volg ons op social media voor een dagelijkse update van onze draaidagen en nieuwste opleveringen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.