In Blog, Inspiratie, Portfolio, VP Nieuws

Met de lancering van de herpositioneringscampagne van Goossens Wonen & Slapen gaat 2017 voor ons vliegend van start. Maar liefst 14 producties van Goossens zagen het levenslicht op 2 januari, waaronder 1 hoofdcommercial, 2 tag-ons, 11 online video’s voor o.a. Facebook en YouTube en meer dan 80 foto’s.

goossens-stylinggoossens-ontwerp

De campagne is het resultaat van een gewonnen pitch waarin wij het onderscheidend vermogen van Goossens op relatief eenvoudige maar daardoor bovenal geloofwaardige wijze presenteren. De passie van alle medewerkers van het familiebedrijf om met liefde en plezier iedereen in Nederland en België meubels te gunnen die je energie geven en waarbij je je helemaal thuis voelt. Mooie meubels van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Want ook al ziet een specifiek model er op het eerste gezicht bij verschillende aanbieders hetzelfde uit, het persoonlijke advies en de unieke specificaties van o.a. afmetingen, materialen, behandelingen en de garantievoorwaarden maken uiteindelijk of u het meubel na 1 jaar, 5 jaar of zelfs 15 jaar nog steeds als een goede koop ziet. Als familiebedrijf en meubelmakers sinds 1954 maakt Goossens Wonen & Slapen nu juist dát verschil.

goossens-servicegoossens-design

Onderstaand ziet u enkele producties uit deze campagne, waaronder de hoofdcommercial, een tag-on en verschillende online producties en tussen deze blog uiteraard enkele foto’s.

Hoofdspot

Tag on

Online commercials

Sale

Unieke collectie

Deskundig advies

Bent u ook op zoek naar een indrukwekkende en doeltreffende campagne? Neem gerust contact met ons op!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.