In Blog, VP Nieuws

Opnieuw is Veldkamp Produkties uitgeroepen tot finalist van het New York TV & Film Festival. In samenwerking met Tinker Imagineers produceerden Veldkamp Produkties afgelopen jaar een educatieve film over “Het leven van Geert Groote”. De film is in de categorie Arts & Humanities geselecteerd als een van de finalisten en daarmee kanshebber op een bronzen, zilveren of gouden trofee. De bekendmaking en uitreiking van de trofeeën zal plaatsvinden op 19 april tijdens het award gala in Las Vegas.

Eerder werd de trailer van de film al geselecteerd en vertoond op het Nederlands Film Festival. De volledige film is exclusief te zien in het Geert Groote Huis in Deventer. Mocht Veldkamp Produkties met “Het leven van Geert Groote” in de prijzen vallen, dan wordt de film ook vertoond op de NAB Show: De grootste elektronica en entertainment beurs van de wereld in Las Vegas.

Bekijk onze trailer voor een preview van “Het leven van Geert Groote”.

In totaal zijn er uit meer dan 50 landen wereldwijd films ingezonden voor het New York TV & Film Festival. Benieuwd naar onze concurrenten? Kijk op de website van New York Festivals voor de volledige lijst met finalisten.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.