In Blog, Tips, VP Nieuws

logoDe inschrijving voor de documentairereeks ‘Brabantse Beauties’ is geopend! Eind februari kwam de pitch online en daarmee werd het startschot gegeven voor het indienen van de filmplannen. De ‘Brabantse Beauties’, een initiatief van Omroep Brabant, is een project waarin gevestigde en aankomende filmmakers een plan voor een documentaire kunnen indienen bij een vakjury. Jeroen Veldkamp, onze directeur, is ook dit jaar door Omroep Brabant gevraagd deel te nemen in de jury.

Gelijk aan voorgaande jaren kunnen er plannen ingediend worden voor alle genres. Van documentaire, fictie, drama tot animatie of een combinatie van deze genres. Het verhaal moet in 24 minuten verteld kunnen worden. De volledige voorwaarden en procedure van de inzendingen kun je vinden op: http://www.brabantsebeauties.nl/pitch/.

De deadline voor de inzendingen is al op 20 maart 2016 om 24.00 uur. De pitches zullen op vrijdag 25 maart worden gehouden. De winnaars krijgen een startbedrijf van € 10.000,- om de film daadwerkelijk te produceren.

BrabantDocDe afgelopen jaren zijn er al tientallen ‘Brabantse Beauties’ gemaakt. Deze documentaires werden niet alleen uitgezonden bij Omroep Brabant, maar ook op nationale televisie en verschillende (inter)nationale filmfestivals. Verschillende ‘Brabantse Beauties’ hebben zelfs awards gewonnen.

Benieuwd naar de ‘Brabantse Beauties’ van de afgelopen jaren? Kijk dan op de website van de ‘Brabantse Beauties’ of op Omroep Brabant waar de documentaires regelmatig worden uitgezonden onder de titel ‘BrabantDoc’.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.