In Blog, Portfolio

Coöperatie Dela

Het gedachtegoed van Dela is “Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat”. Vanuit deze gedachte maken wij portretvideo’s voor Coöperatie Dela. Zo leverden we eind 2015 de portretvideo op over dirigent Johannes Leertouwer, te vinden in ons portfolio onder bedrijfsfilms. Sinds deze week is de portretvideo over Marianne van den Haak online te zien en wordt deze online ingezet door Dela.

PC2 tandartsen

De afgelopen weken zijn we ook aan de slag gegaan voor PC2 tandartsen. Onder begeleiding van onze producer hebben onze productie assistente Kate en camera assistent Bram een bedrijfsfilm gemaakt voor de tandartsenpraktijk. De film is geproduceerd als stageopdracht. Momenteel wordt de bedrijfsfilm online ingezet door PC2 tandartsen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.