In Blog, Portfolio

Understanding Society

Met hun hoogwaardige onderzoeken en onderwijs staat Tilburg University middenin de maatschappij. Dit staat dan ook centraal in de nieuwe corporate film die we voor de universiteit hebben geproduceerd. In de film laten we zien wat het unieke karakter van de universiteit is en wat hun onderzoekers en partners motiveert. 

Voor de productie van de corporate film hebben we verschillende draaidagen gehad op en rond de universiteit in Tilburg. We filmden niet alleen in de universiteit, tijdens colleges, maar ook in de stad Tilburg en tijdens studentenactiviteiten op en rondom de universiteit.

Benieuwd naar de corporate film van Tilburg University? Bekijk hem hier:

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.