In VP Nieuws

Op vrijdag 7 februari waren we met de genomineerde Jeroen Veldkamp én een aantal teamleden bij de Ondernemer van het Jaar verkiezing van Son & Breugel. Het bleef bij de nominatie, die al een hele eer en een groot feest op zich was! In deze blog is een sfeerverslag in foto’s en video te zien van de avond.

Ondernemer van het Jaar team Veldkamp Produkties
De bovenstaande foto werd gemaakt tijdens het benefietdinner in de mooi aangeklede feesttent op het kerkplein in Son. Jeroen Veldkamp wordt omringd door zijn partner Anja, schoonmoeder, moeder, broer en collega’s Hans, Silva, Rick en Elaine!

Ondernemer van het Jaar team Veldkamp Produkties film
Elke genomineerde werd geëerd met een speciaal ontwikkelde video voor deze avond. Omdat we een videoproductiebedrijf zijn, mochten we onze video zelf ontwikkelen. Op de foto hierboven zijn Peter R. de Vries en Veronica van Haagdalem te zien, de ambassadeurs van onze commercialcampagne voor Meet Kate. De volledige video geeft een mooi overzicht van ons portfolio én laat Jeroen zien op de plek waar hij deze portfoliostukken al zo vaak naar een hoger niveau bracht: achter één van onze montagesets.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/previews/Ondernemer_van_het_jaar.mp4″ ]

Ondernemer van het Jaar Son en Breugel
Na de bekendmaking van de winnaars werd dit portret gemaakt: Jeroen is in het midden te zien met een mooie bos bloemen!

Veldkamp Produkties taart ondernemer vh jaarVeldkamp Produkties taart aansnijden ondernemer vh jaarEn bij bloemen bleef het niet… Op de maandagochtend ná de uitreiking werd deze prachtige Veldkamp Produkties taart bezorgd! De afzender: Jeroens trots moeder. Lief!

Veldkamp Produkties taart opEn héél lekker!

We bedanken iedereen voor de steun, de succeswensen en de felicitaties. En in het bijzonder de Lions Club Son en Breugel! We hebben een geweldige avond gehad.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.