In VP Nieuws

Vandaag is onze laatste werkweek gestart op onze huidige locatie: Science Park Eindhoven in Son. Volgende week, in de carnavalsvakantie, verhuizen wij naar een tijdelijke huisvesting op industrieterrein De Hurk in Eindhoven, het oude postkantoor van TNT aan de Langendjik 12. In mei verhuizen we naar onze definitieve, nieuwe locatie: gebouw SX op Strijp-S in Eindhoven. In deze blog hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen.

Langendijk 12 Veldkamp Produkties

Is Veldkamp Produkties open en bereikbaar tijdens de verhuizing?
Om zoveel mogelijk ongemak voor onze klanten te voorkomen, valt onze verhuizing naar de tijdelijke locatie samen met de carnavalsvakantie in Zuid-Nederland. Tijdens onze verhuizing zijn we van 3 t/m 7 maart zeer beperkt telefonisch bereikbaar.Voor spoed kan u onze office manager Marianne de Proost mobiel bellen op haar persoonlijke telefoonnummer: 06 22 50 88 86. Vanaf 7 maart zijn we gesetteld in ons nieuwe pand en zijn we weer bereikbaar als vanouds.

Waarom een tijdelijke locatie?
De ontwikkeling van het SX pand op Strijp-S heeft tijdens het voortraject wat vertraging opgelopen, waardoor we er later dan verwacht in kunnen trekken. Onze huurovereenkomst op het Science Park was echter niet verder te verlengen.

Wat betekent de verhuizing voor mij?
Alle lopende projectplanningen zijn aangepast aan de verhuizing: in principe loopt er niets vertraging op. Op vrijdag 28 februari as. gaan letterlijk alle stekkers uit de stopcontacten en bereiden we de fysieke verhuizing voor van woensdag 5 maart naar de tijdelijke huisvesting. Op donderdag 6 en vrijdag 7 maart installeren we daar alle werkplekken en apparatuur, waarna we vanaf maandag 10 maart weer volledig operationeel zijn. Op onze tijdelijke locatie zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig, inclusief een presentatieruimte. Ook voice-over opnamen, offline presentaties, intakes en overige afspraken hoeven hierdoor niet te worden verzet. We vragen alleen uw begrip om onze tijdelijke ‘kampeersituatie’. Omdat we in mei weer door verhuizen naar onze definitieve locatie op Strijp-S, worden de werkplekken slecht functioneel ingericht en worden bijvoorbeeld de kabels niet weggewerkt. We nemen ook alleen maar die spullen mee die nodig zijn om ruim 2 maanden ons werk goed te kunnen doen. Zo zal bijvoorbeeld het grootste deel van ons archief tijdelijk in een berging worden opgeslagen.

Hoe kan ik Veldkamp Produkties bereiken op de nieuwe locatie?
Ons (post)adres is van 7 maart t/m 30 april:

Veldkamp Produkties
Langendijk 12
5652 AX, Eindhoven

Google Maps Langendijk 12 Eindhoven

Met de auto bereikt u ons heel eenvoudig via de nieuwe afslag (nr. 31) van de N2 (Randweg Eindhoven/nabij het hoofdkantoor van VDL), vervolgens centrum Eindhoven aanhouden, eerste weg rechts = Langendijk. Als u het terrein op komt rijden, kan aan de rechterkant geparkeerd worden. Hier is voldoende ruimte aanwezig.

Google Maps Langendijk 12

Ons telefoonnummer wijzigt niet: 040-368 27 60. Voor vragen per e-mail kan u ons contactformulier invullen op de pagina Contact.

Heeft u andere vragen over de verhuizing? Laat uw vraag achter als reactie op deze blog of contact ons via Facebook of Twitter. We helpen u dan zo snel mogelijk aan een antwoord!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.