In Behind the scenes, Nieuwe media, Tips, VP Nieuws

Als maker van meer dan 16 opdrachtfilms voor de Technische Universiteit Eindhoven zijn we erg regelmatig te vinden op de campus. Alle gebouwen zijn al onderzocht door onze crew voor mooie interviewlocaties, pittoreske plaatjes en sprekende details voor in onze films. Het was dan ook even wennen toen medewerkers van de TU/e bij ons op de stoep stonden voor een interview én het maken van foto’s van ónze medewerkers en ons kantoor! In het magazine van de universiteit, TU/e Cursor, is sinds vandaag een uitgebreid stuk te lezen over onze filmproducties.

TUe Cursor

Het stuk omvat informatie over het productieproces van intake t/m de oplevering, leuke facts & figures over de films én er zijn prachtige behind the scenes foto’s gemaakt. Volg deze link naar TU/e Cursor om het hele stuk te lezen!

BehindTheScenes-9498
(Foto boven en header: Bart van Eijden)

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.