In Tips, VP Nieuws

Veldkamp Produkties boekt nieuw succes met de centennial moodfilm voor Philips en PSV, gemaakt in samenwerking met Triple Double Sportmarketing. Na een selectie op het Nederlands Film Festival en de runner-up Communicatieclub Publieksprijs is de film van circa 2,5 minuut nu bekend gemaakt als  Finalist op het 2014 New York Festival World’s Best TV & Films! Op 8 april wordt bekend gemaakt of Veldkamp Produkties, naast een Official Finalist Certificate, ook een bronzen, zilveren of gouden trofee wint.

Uit alle films, ingezonden vanuit meer dan 50 landen wereldwijd, werd de film voor Philips door een internationale vakjury geselecteerd in de categorie Public Relations.  Mocht Veldkamp Produkties met ‘A Strong Bond’ in de prijzen vallen, dan wordt de film ook vertoond op de NAB Show: de grootste elektronica en entertainment beurs van de wereld in Las Vegas.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

 

Voor de internationale competitie hebben we de Engelse versie van bovenstaande film ingezonden. Benieuwd naar onze concurrenten? Bekijk hier de volledige lijst met finalisten op de website van New York Festivals. We zijn meer dan trots om tot de finalisten te behoren!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.