In Blog, Fotoblog

De maand oktober is bijna voorbij daarom blikken we in deze fotoblog terug op een aantal van onze hoogtepunten. We bleven deze maand nog een beetje in de feestsferen en gingen aan de slag met mooie nieuwe projecten!

Heel leuk, worden we in oktober nog verblijd met mooi cadeau’s voor ons 20 jarig jubileum dit jaar. Hartelijk dank voor de mooie geschenken!

CRMVSTGUEAA5OMQKnipsel8

Onder begeleiding van de Transitiekamer hebben we een inspirerend teamoverleg gehad. Sindsdien starten we iedere ochtend met een dagstart! Een goed begin van de dag is het halve werk.

CSOsND8U8AEPC_pIMG_5440

Voor Driessen HRM maakten we voor hun jaarcongres dat in november plaatsvindt 3 Future Talks met daarin interessante visies op de toekomst.

CRXLuneUkAAyxC5
Onze animator Hans heeft begin oktober een gaaf netwerk gemaakt voor in de film Copaco, Challenge the future together. De film is deze maand ook toegevoegd aan ons portfolio.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 17.17.13
Deze maand bestaat het SX gebouw precies 1 jaar. Er kwamen deze maand mooie momenten voorbij van het afgelopen jaar. Zo dachten wij terug aan de opening van ons eigen kantoor in het SX gebouw!

CQ3BMriWsAAZGBmCQ3BMrkWUAAQOyP

Het SX gebouw is herkenbaar aan de geweldige LED-wall. Op onze instagram lieten we zien hoe gaaf de LED wall uitkomt in de schemering.

Wederom gingen we op pad voor Energylab. Dit keer stonden we in Brussel en filmden we de estafette marathon voor ING België en Energy at work. Dat beloofde weer een sportieve dag te worden! Niet alleen de renners hadden er aardig wat kilometers opzitten, aan het einde van de dag had onze crew maar liefst 12 kilometer op de stappenteller staan.

Knipsel2
Voor de Provincie Noord-Brabant filmden we op het van Gogh fietspad in Nuenen. Voor wie het fietspad niet kent, dit is niet zomaar een fietspad! Het fietspad heeft een ontwerp van licht en kleur, geïnspireerd op het beroemde werk De Sterrennacht van Vincent van Gogh. Het werd dus een nachtelijke shoot om zo het fietspad zo goed mogelijk in beeld te brengen.

IMG_5399IMG_5397

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.