In Blog, Portfolio

Enkele weken geleden hebben we weer een fantastische draaidag gehad voor TopVintage. Wederom op een prachtige locatie filmden we in één dag alle opnames voor de commercial. Deze Duitse commercial wordt momenteel uitgezonden op de Duitse televisie. Gelukkig voor de Nederlandse fans is de commercial ook te bekijken via de website van TopVintage en is de film toegevoegd aan ons portfolio!

Houd onze blog de komende week in de gaten voor een uitgebreid behind the scenes verslag van deze shoot.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.