In Blog, overig

In 2011 produceerden we de film “De grootste drempel was ikzelf” voor inloophuis de Eik. De Eik is een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden in de regio Eindhoven. In de documentaire worden sfeerbeelden van het inloophuis en de activiteiten afgewisseld met indrukwekkende portretten van gasten. Inloophuis De Eik is een professionele vrijwilligersorganisatie. De huisvesting op voormalig landgoed Eikenburg in Eindhoven en de activiteiten worden mogelijk gemaakt door donaties, legaten en sponsoracties. De documentaire is door Veldkamp Produkties, vanwege ons 15-jarig jubileum in 2010, aangeboden aan Inloophuis De Eik.

DeEik02DeEik04

In de afgelopen vier jaar is de film al veel ingezet onder andere in wachtkamers, online via de website van inloophuis de Eik en op de regionale televisie. Een film is dus wel degelijk meerdere jaren in te zetten! Er zijn verschillende factoren waaraan je na verloop van tijd gaat merken dat een film verouderd is. Soms komt dit door nieuwe technieken (zoals de overgang naar breedbeeld in 2007), maar net zo belangrijk zijn de trends op mode gebied. Kleding en kapsels van nu zijn anders dan die van 10 jaar geleden. Wij streven er altijd naar dat door ons geproduceerde films minstens 3 jaar te gebruiken zijn. Afhankelijk van de wisselende trends en nieuwe technieken zal de kijker een film op een gegeven moment altijd als “verouderd” gaan beschouwen.

Gelukkig geldt dit nog niet voor de documentaire “De grootste drempel was ikzelf”. Deze film is vanavond te zien in de service bioscoop Zien tijdens een speciale avond georganiseerd door Ladies Circle Eindhoven. De opbrengst van deze avond is ten behoeve van Inloophuis de Eik.

Algemene brief filmavond

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.