In VP Nieuws

Vanaf maandag 15 september zijn er een aantal vrolijke en herfstige tv- en radiocommercials van onze hand on air. Op de tv-zenders SBS, RTL en Omroep Zeeland, als ook op de radiozenders Sky Radio, Q-Music en 100% NL kan u onze Herfstdeals commercialcampagne voor Roompot Vakanties zien en horen! De tv-spots zijn ook toegevoegd aan ons online portfolio.

Commercial (RTL, SBS, Omroep Zeeland)
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/RoompotHoofdspot_HerfstDealsSeptember2014.mp4″]

 

Tag-on (RTL, SBS, Omroep Zeeland)
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/RoompotTagon_HerfstDealsSeptember2014.mp4″]

 

RTL Weer Billboard (RTL)
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/RoompotWeerBillboardIN_HerfstDealsSeptember2014.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.