In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Het komende half jaar wordt ons team bijgestaan door 3 gemotiveerde, enthousiaste stagiaires. Alle drie komen ze van een opleiding die hen klaarstoomt voor een mooie baan in de AV-industrie. En wij zullen hen voorzien van de nodige praktijk ervaring!

JulietteWebsite_540_250

Productiestagiaire: Juliette Siemons

“Momenteel begin ik aan mijn derde jaar op de NHTV met mijn studie Internationaal Media en Entertaiment Management. Van kinds af aan heb ik al interesse in televisieprogramma’s, commercials en films. Ik ben dan ook erg enthousiast dat ik bij Veldkamp Produkties mag stagelopen! Na deze stage verwacht ik meer inzicht te hebben op de kunst van het vak.”

SophieWebsite_540_250

Productiestagiaire: Sophie van Tuijl

“Bij een productie moet je creatief, maar ook reëel zijn. Blijf overzicht houden door gestructureerd te werk te gaan en te blijven focussen, maar laat je creatieve kant vrijuit gaan waar nodig. Door een combinatie van deze eigenschappen kom je uit op een goed resultaat! Ik ben ervan overtuigd dat mijn stage bij Veldkamp Produkties een uitdagende, leerzame en ook leuke periode wordt.”

LarsWebsite_540_250
Creatieve stagiair: Lars Henderiks

“Met beeld en geluid kan je iemand helemaal meenemen in jouw beleving, dat is de kracht van film. Deze veelzijdigheid spreekt mij erg aan. Er is altijd een nieuwe, onbekende weg om een productie te benaderen. Bij Veldkamp Produkties ben ik er zeker van nog meer van deze wegen te ontdekken en mooie producties te maken.”

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.