In Blog, Inspiratie, Tips

Ja, ook Veldkamp Produkties en onze directeur Jeroen Veldkamp zijn uitgedaagd deel te nemen aan de A.L.S. Icebucket Challenge. En ondanks de vele tegenbewegingen en zelfs een boycot hebben wij besloten dit tóch te doen. Waarom?

Omdat alle aandacht voor deze vreselijke en nog zo onbekende ziekte goed is en er héél veel geld nodig is voor onderzoek. Dat het ‘kijk mij nou eens’ effect de overhand lijkt te gaan hebben, nemen wij voor lief. Naar ons idee is dat geen reden om deze ongekend succesvolle hype voor een goed doel af te remmen of te stoppen.

En als deze hype iets duidelijk maakt, is het wel de kracht van socialvideo. Daarom attenderen wij jullie graag op onderstaande korte video, die de bron en essentie van deze actie in een aangrijpend verhaal vertelt:

Onderstaand onze A.L.S. Ice Bucket Challenge. En we zouden Veldkamp Produkties niet zijn, als we er niet iets bijzonders van zouden maken…

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”/wp-content/uploads/video/previews/ice_jeroen.mp4″ ]

 

Wij nomineren iedereen overal die meer heeft dan wat nodig is om te doneren wat ze kunnen om mensen te helpen die het heel hard nodig hebben. Specifieker: Hans Kuijten, Gerard van Maasakkers en Theo Verbruggen. En kies zelf je goede doel. Er zijn meer mensen die onze hulp hard kunnen  gebruiken.

Het veranderen van de wereld begint bij jezelf.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.