In Inspiratie, VP Nieuws

Bij het Europese Kampioenschap zwemmen in Berlijn heeft de door ons gesponsorde Bram Dekker een tweede plaats behaald op de gemengde estafette 4×100 meter wisselslag. Samen met Bastiaan Lijesen (rugslag), Inge Dekker (vlinderslag) en Femke Heemskerk (vrije slag) won Bram Dekker (schoolslag) een zilveren medaille. En dat is zeker een felicitatie waard!

Eerder dit jaar sponsorden wij de film ‘Success Starts With Dedication’ voor Bram, waarin zijn voorbereidingen in het zwembad sferisch werd neergezet:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ autostart=”false” width=”550″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/BramDekker.mp4″]

 

Header foto: ANP.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.