In Behind the scenes, VP Nieuws

Na een heerlijke vakantieperiode van drie weken staat ons team vanaf vandaag weer voor u klaar; we zijn terug op kantoor! Vanochtend hebben we vakantieverhalen uitgewisseld en vanmiddag staan de eerste intakes voor nieuwe klussen alweer op de planning.

Met veel zin en nieuwe energie gaan wij er weer tegenaan! Hopelijk ook voor uw bedrijf? U bereikt ons telefonisch (040 368 27 60) of via ons contactformulier. Tot snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.