In Blog, VP Nieuws

We hebben vakantie! Van 28 juli t/m 15 augustus. Maar liefst 3 weken zijn we gesloten. Voor het eerst in 19 jaar collectief 3 weken dicht. Want wat zijn we er aan toe.

Het afgelopen half jaar was voor ons intensief. Na bijna 14 jaar verlieten we in maart onze vertrouwde plek op het Science Park Eindhoven in Son, naast Omroep Brabant. Om ons tijdelijk te vestigen op Industrieterrein De Hurk en vanaf juni jl. ons te vestigen op onze nieuwe, definitieve plek: Gebouw SX; Centrum voor Sport, Marketing & Media op StrijpS, het creatieve hart van Eindhoven.

De 2 verhuizingen hebben een behoorlijke impact gehad op onze crew. Meedenken over de technische inrichting. Het sorteren van 14 jaar verzameld materiaal. En ook al had onze office-manager Marianne de 2 operaties met militaire precisie voorbereid en top georganiseerd en lieten we het grootste sjouw-werk over aan professionele verhuizers, vele extra uren werden gemaakt om alles in orde te krijgen. Want ondertussen liepen alle projecten ongestoord door.

header_heliad

 

GestriktAflevering8

 

header_tue

Als gezegd, een zeer intensieve periode ligt achter ons en je zou dan ook verwachten dat we aardig opgebrand zijn. Maar dat is niet het geval. Van alle ontwikkelingen hebben we juist energie gekregen en we draaien dan ook als nooit tevoren. Vandaar dat we ons team na de vakantie ook weer gaan uitbreiden met een fulltime producer en een fulltime cameraman. Want ook voor het najaar hebben we al weer vele opdrachten en staan zeer grote, internationale projecten in de planning. En natuurlijk de ‘Grand Opening’ van ons nieuwe kantoor!

header blog verhuizing

Met ook weer een intensief najaar in het vooruitzicht leek het ons verstandig collectief te gaan genieten van een welverdiende vakantie. Even de rust pakken. Om vanaf 18 augustus ons avontuur op Strijp-S weer voort te zetten. Wij zien daar nu alweer naar uit.

Wij wensen u een hele fijne zomer!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.