In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

MTH Accountants & Adviseurs is de trotse sponsor geworden van zwemmer Bram Dekker. Nieuws dat gedeeld en gevierd mag worden, want wij hebben Bram geholpen in zijn zoektocht naar sponsoren en zijn heel blij met dit resultaat! Bram wordt door MTH gesteund in zijn missie om Nederland te kunnen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen via Rio in 2016.

Als onderdeel van de sponsoring heeft MTH een Fiat 500 ter beschikking gesteld aan Bram, volledig voorzien van bestickering die zijn passie voor de zwemsport duidelijk maakt. Een zwemmende Bram is te zien – met stills uit onze film! Bram zal in deze auto door Nederland rijden, voornamelijk naar zijn dagelijkse zwem- en krachttrainingen.

Olaf ten Hoopen en Bram Dekker bij de Fiat500

Wij leerden Bram kennen in 2013 als een gemotiveerde jongen met een enorme dosis ambitie. Dit deed ons besluiten om hem een film cadeau te doen waarmee hij sponsoren zou kunnen werven: het resultaat is “Success Starts With Dedication”! De film ging in de zomer van 2013 in première in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, werd als één van de beste opdrachtfilms van Nederland vertoond op het Nederlands Film Festival en kwam zelfs in aanmerking voor de publieksprijs voor beste communicatiecampagne van 2014.

MTH zal zelf middels blogs en video’s op www.mth.nl de weg van Bram naar Rio gaan weergeven. Net als in onze film zal centraal gaan staan hoe zwaar de route van een topsporter is.

Wil u Bram ook steunen? Dat kan via de website Bram Voor Goud!

Olaf ten Hoopen en Bram Dekker ondertekening sponsorcontract

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.