In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Hoe is dat nou, je stage doorbrengen op kantoor bij Veldkamp Produkties? Inmiddels kunnen tientallen mensen erover meepraten. Maar nog liever laten we het je zien! In deze blog geven we u een kijkje in de keuken met een speciaal ontwikkelde video, gericht aan onze toekomstige sollicitanten en stagiaires!

Onze volgende stageperiode start in september 2015. Sollicitatiebrieven met CV mogen al worden verstuurd, heel graag zelfs! Neem een kijkje op onze Vacatures pagina voor extra informatie omtrent onze wensen en richt je mail daarna aan ons Info adres. Hopelijk tot snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.