In Blog, VP Nieuws

Op 12 maart, tijdens de Dag van de Sportaccommodaties (Expo Houten), wordt door een 6-koppige jury bekend gemaakt welke inzending de Sport FM Innovatieprijs 2015 wint. Ons kantoorpand SX Eindhoven is één van de drie genomineerden!

Torenallee 3, Eindhoven (45 van 58)

(Foto: HAL2)

Bob van Oosterhout (directeur en eigenaar Triple Double, de hoofdhuurder en initiatiefnemer van SX), omschrijft SX als een plek van “kruisbestuiving, kruispunt, het vermenigvuldigen van activiteit én natuurlijk experience”. In SX bevinden zich meerdere partijen die allen werken binnen de driehoek sport, marketing en media. Veldkamp Produkties mag zich sinds mei 2014 ook een trotse bewoner noemen van het pand. Wij maakten ook deze film over de officiële opening van SX:

Andere genomineerden zijn Sportbedrijf Deventer, die een concept bedachten om gymlessen uitdagender en afwisselender te maken, en Barenbrug met het concept ‘RPR’ – de ontwikkeling van een nieuwe grassoort voor sportvelden.

Zou u graag aanwezig zijn bij de Dag van de Sportaccommodaties? Als u zich gratis registreert via deze link, krijgt u gratis een toegangsbewijs. Voor meer informatie bezoekt u de website van de Dag van de Sportaccommodaties.

Headerfoto van deze blog: Paul Raats

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.