In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Van 1 tot en met 8 maart is een deel van onze crew i.s.m. YachtsXL aanwezig in Dubai voor de DIBS 2015: de Dubai International Boat Show 2015! Hier maken wij niet alleen ‘daily video’s’ (dagreportages voor elke dag van de show); ook maken we films van de yachts van Gulf Craft. Hiervoor filmen we onder andere vanuit een helikopter.

Majesty

Lin Hou, Rick en Hans zullen samen met fotograaf Andrew en YachtsXL-vertegenwoordiger Maik gedurende vijf dagen opnamen maken in Dubai. Het resultaat? 5 daily films voor de show, 10 moodfilms waarin de verschillende area’s van de show worden getoond (van Watersports Area tot Supercar Promenade), dagelijkse foto’s van de show, interieuropnamen van drie Gulf Craft yachts, een aftermovie van een cocktailparty én helikopteropnamen van drie Gulf Craft yachts. Meer dan de helft van deze video’s worden op locatie gemonteerd en opgeleverd. De rest wordt na terugkeer in Nederland op ons kantoor gemonteerd.

Benieuwd naar wat u kan verwachten? Onderstaande compilatievideo maakten wij voor DIBS 2014:

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.