In Blog, Tips, VP Nieuws

Onze film “Success Starts With Dedication”, gemaakt voor topzwemmer Bram Dekker, is genomineerd voor De Bonk: de publieksprijs voor de beste marketingcampagne van 2014. Stemmen kost een paar seconden van uw tijd. Helpt u mee?

Klik op deze link, vul uw e-mailadres in en selecteer de button Success Starts With Dedication.

De film, die de pure toewijding van de ambitieuze Bram Dekker aantoont in zijn voorbereiding naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, werd eerder deze maand ook geselecteerd door de vakjury als één van de zeven beste campagnes van dit jaar. Ook werd de film vertoond op het Nederlands Film Festival als één van de beste opdrachtfilms van 2014.

Bram

We danken u heel hartelijk voor uw stem op Success Starts With Dedication! De publieksprijs zal op 6 januari 2014 worden uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Communicatieclub Bourgondië.

Of we winnen, zal u kunnen lezen op onze website en via onze social media kanalen. Nogmaals veel dank voor uw hulp!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.