In Blog, Tips, VP Nieuws

Op alle zenders van RTL is sinds vrijdag 19 december onze campagne voor LuxeBedden te bewonderen! De campagne bestaat uit één algemene commercial van 20 seconden en twee versies van 15 seconden: één specifiek voor boxsprings en één voor matrassen. De spots zijn, in vertaalde versies, ook te zien in België en Duitsland. We focussen ons in de spots met extreme close-ups op de materialen en details van het LuxeBedden assortiment.

Hoofdspot

Commercial Matrassen


Commercial Boxsprings

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.