In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Deze week is onze crew op pad voor draaidagen van onze nieuwe museumfilm! De museumfilm speelt zich af in het begin van de Late Middeleeuwen (circa 1300-1350) en wordt op diverse historische locaties gefilmd. Van de binnenstad van Deventer tot twee historische openluchtmusea. Het eindresultaat zal vanaf medio mei te zien zijn in het Geert Groote Huis te Deventer!

Herberg
De film mogen wij in opdracht van Tinker Imagineers voor het Geert Groote Huis ontwikkelen. Eerder werkten wij met Tinker samen aan o.a. de korte film Donker Dat Toch Kleur Is, te zien in Van Gogh Village Nuenen. Bekijk hier een fragment van deze samenwerking:

Ook maakten wij met Tinker een film voor het Provinciaal Archeologisch Centrum, een onderdeel van het historische park Archeon in Alphen aan den Rijn. Extra leuk: voor de opnamen van onze Middeleeuwen museumfilm gebruikten we het Archeon als één van onze opnamelocaties!

Callsheet
De uiteindelijke film wordt medio mei opgeleverd. We houden u op de hoogte!

Kerk Deventer

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.