In Blog, VP Nieuws

In 2005 werd de domeinnaam YouTube.com geregistreerd, werd Prinses Alexia geboren, stond James Blunt met ‘You’re Beautiful’ bovenaan de hitlijsten, won ‘Crash’ de Oscar voor Beste Film… En kwam Marianne de Proost in dienst bij Veldkamp Produkties!

Vandaag is precies 10 jaar geleden dat haar allereerste contract van start ging. Wij draaiden destijds nog in 4:3 resolutie, reden rond in een witte Volkswagen Golf en werkten vanuit ons oude kantoor naast Omroep Brabant in Son. Marianne heeft alles meegemaakt en heeft zichzelf onmisbaar gemaakt voor ons team!

Jeroen Veldkamp, creatief directeur van Veldkamp Produkties: “Never give up! Wat er ook moest gebeuren of hoe uitzichtloos sommige processen ook leken, Marianne gaf en geeft nooit op!”

Marianne, heel erg bedankt voor de mooie jaren, op de volgende tien!

10 jaar Marianne

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.