In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Onze creatief directeur Jeroen Veldkamp vertrok op woensdag 25 maart naar Schiphol voor een lange vliegreis naar Oklahoma (Verenigde Staten). Daar bezoekt hij, als onderdeel van de BrabantDC delegatie, lokale bedrijven, universiteiten én het Creativity World Forum 2015. We geven u in deze blog graag een kijkje in Jeroens zoektocht naar creativiteit!

Woensdag 25 maart: de reis begint. Jeroen reist, samen met SX-buurman Rob Adams van Six Fingers, af naar Oklahoma!

Donderdag 26 maart: start van de ‘reverse mission’. Jeroen bezoekt het Chickasaw Nation Cultural Center, het Artesian Hotel en de chocoladefabriek van Oklahoma. De dag wordt afgesloten met een network diner met het creative Oklahoma board en afgevaardigden.

Vrijdag 27 maart: tijd voor een bezoek aan de University of Oklahoma en discussies over creativiteit en innovatie. Fun fact – er hangt een Van Gogh schilderij boven de schoorsteen van de universiteit!

Zaterdag 28 maart: de laatste dag van bedrijven- en instantiebezoeken. En er wordt goed gebruik gemaakt van de tijd die er is! Jeroen bezoekt Hoot Owl, de Tulsa Girls Art School, bekijkt het Brady Arts District en meer. Delegaties zijn aanwezig uit Oklahoma, Chili, Finland, Denemarken, Duitsland, België en Nederland (Noord-Brabant).

Zondag 29 + maandag 30 maart: Programmavrije dagen! Jeroen en Rob rijden over de beroemde Route 66. Met prachtige plaatjes als resultaat!

Dinsdag 31 maart: de start van het Creativity World Forum. Jeroen krijgt o.a. een rondleiding in het Visual & Performing Arts Center en ontmoet daar de co-producer van The Godfather I, II en III: Grey Frederickson! Grey laat zich o.a. uit over CGI (computer generated imagery) in films als The Wolf of Wall Street (“nicely done”) en 300 (“I don’t like that”). Certificaten van zijn Oscarnominaties hangen aan de muur.

En verder? Aan het einde van woensdagmiddag 1 april vliegt Jeroen terug naar Nederland – een behoorlijke reis met één overstap op het vliegveld van Houston en een minstens even heftige switch in tijdzones. Wij moeten op kantoor nog wachten tot vrijdag 3 april om alle verhalen uit eerste hand te horen! Jeroen, we wensen je een fijne terugreis!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.