In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, VP Nieuws

Er is weer een maand verstreken: een maand vol projecten van internationale klanten, drukte op de productieafdeling en netwerkbijeenkomsten in binnen- en buitenland! Voor de mensen die ons (nog?) niet volgen op Facebook en Twitter zetten wij in deze blog alle foto’s op een rijtje die u heeft gemist. Een kijkje in de keuken van Veldkamp Produkties!

Eén maart viel dit jaar op een zondag. Een dag waarop we normaal gesproken niet veel kunnen melden over onze werkzaamheden, maar deze zondag bleek een uitzondering! Onze crew reisde deze dag namelijk af naar het warme Dubai. In opdracht van YachtsXL waren we er om opnamen te maken van de Dubai International Boat Show 2015.

De crew keerde weer terug naar ons kantoor in Eindhoven op 11 maart. Maar in de tussentijd had ons team zeker niet stilgezeten. We hielden ons voornamelijk bezig met de intensieve pre-productie van onze opdrachtfilm voor het Geert Groote museum in Deventer. Deze film maken we in opdracht van Tinker Imagineers.

De draaidagen vonden halverwege de maand maart plaats. We reisden het land af naar de historisch meest accurate plekken om de Middeleeuwen te kunnen simuleren: openluchtmusea in Alphen a/d Rijn en Eindhoven, kerken in Deventer.

Herberg

Ook werkten we begin maart aan scripts voor Tilburg University, de Provincie Noord-Brabant en Van Gogh Village Nuenen. Laatstgenoemde bevond zich in de voorbereiding voor de officiële opening van de pop-up tentoonstelling The Vincent Affair. Wij mochten de teaservideo ontwikkelen als een animatiefilm met filmfragmenten van reclamebureau EDHV. De tentoonstelling is te bezoeken van 1 april tot 1 oktober in het historische pand Nune Ville.

The Vincent Affair

Net zo kleurrijk wordt ook onze nieuwste tv-commercial. We mochten aan de slag voor de webshop TopVintage, waar vrouwen hun kledingkast kunnen aanpassen naar outfits uit de 60’s, 50’s of zelfs nog eerder! De commercial zelf houden we nog even geheim – na de eerste uitzending op 20 april komt deze op onze website te staan. Mét behind the scenes blog van de opnamedag!

TopVintage

Ook mochten wij weer voor de BOV (Beste Ondernemers Visie) Eindhoven aan de slag. We werken al jarenlang met hen samen als mediapartner en maakten ook dit jaar weer portretfilms van de genomineerde ondernemers. Dit jaar waren Erwin Cootjans (NUNNER Logistics), Joost van Gestel (Camelot Europe) en Eric van Schagen (Simac) in de race om de BOV-Trofee te winnen. Simac won!

‘Ondernemers Visie’ was op kantoor ook een thema van de maand. Creatief directeur Jeroen Veldkamp bezocht enorm veel bijeenkomsten (van Brabant Onderneemt en DGA Network tot de Dutch Marketing Awards en het MKB Symposium) en als kers op de taart reisde hij af naar Oklahoma. Als onderdeel van de BrabantDC delegatie woonde hij hier lezingen bij, kreeg hij rondleidingen bij lokale ondernemingen en bedrijven én was hij aanwezig op het Creativity World Forum 2015. 

Voor de Veldkamp crew bleef het ook niet bij Dubai wat betreft draaidagen buiten Nederland. Voor DFE Pharma filmden we een interview met diens directeur op het hoofdkantoor in Gogh (Duitsland), voor EnergyLab draaiden wij een testimonial in België en voor YachtsXL reisde onze crew af naar Parijs! Inmiddels zijn we ook alweer bezig met de pre-productie voor een draaiweek in Singapore tijdens de Singapore Yacht Show 2015. Lees hier binnenkort meer over op ons blog!

Als laatste willen we in deze fotoblog ook zeker onze felicitaties kenbaar maken aan Marianne de Proost en aan Roompot Vakanties. Marianne, onze office manager, is deze maand 10 jaar officieel in dienst bij Veldkamp Produkties! Een hele prestatie, waar we haar zeer dankbaar voor zijn. En Roompot Vakanties vierde deze maand haar 50-jarige jubileum. Ook een enorme prestatie! We kijken uit naar de volgende samenwerkingen in de komende jaren en hebben genoten van de taart die jullie ons hebben gestuurd. Veel dank!

De maand april is alweer begonnen en belooft net zo druk en internationaal te worden als dat maart is geweest. We staan volgende maand weer voor u klaar met een nieuw foto-overzicht! Voor dagelijkse updates volgt u ons op Twitter om niets te missen. Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.