U wilt een indrukwekkende en doeltreffende voorlichtingsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 voorlichtingsfilms voor (semi)overheden als diverse ministeries, non profit organisaties (Ziekenhuizen, Verzorgingstehuizen, Ambulancediensten) en het bedrijfsleven. Van veiligheidscampagnes, voorlichting over te volgen behandelingen tot overheidsvoorlichting. Video is het meest efficiënte communicatiemiddel om doelgroepen voor te lichten en te informeren over een aanstaand proces, behandeling of toepassing, doordat je exact kan laten zien wat er gaat gebeuren. Je geeft de doelgroep als het ware letterlijk een kijkje in zijn / haar toekomst.

Ons team van specialisten gaat graag aan de slag met een indrukwekkende en doeltreffende voorlichtingsfilm voor uw organisatie. Wij hebben daarnaast alle faciliteiten in huis om uw aanvraag snel op te pakken. De afgelopen jaren hebben we verschillende voorlichtingsvideo’s geproduceerd voor o.a. de Provincie Noord-Brabant, Driessen HRM en RAV.

Naast voorlichtingsvideo’s produceren wij ook commercials, bedrijfsfilms, productfilms, instructiefilms, animaties, cinemagraphs en televisieproducties.

Onderstaand een greep uit ons portfolio van voorlichtingsfilms. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij helpen u graag!

Eneco

Opdrachtgever: Kittyhawk Primair doel: het informeren van Eneco klanten over de mogelijkheid 'Eneco Dubbelcheck' Doelgroep: Eneco klanten Hoe ingezet: middels een afgeschermde pagina op de [...]

Promo Cultureel erfgoed

Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabant Primair doel: informeren, enthousiasmeren Doelgroep: Brabanders, bezoekers van culturele erfgoedlocaties in de provincie Noord-Brabant Hoe ingezet: [...]