In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Afgelopen week was onze camera-assistent Lars voor onze partner YachtsXL aanwezig bij het Pinmar Golf event, een informele netwerkbijeenkomst voor de superyacht industrie. Het event vond plaats op het Spaanse eiland Mallorca. In deze blog blikt Lars (met veel foto’s!) terug op drie dagen werken in het zonnetje.

pinmar trailer 30s-

“Drie dagen heb ik gewerkt op de golfbaan Son Gual in de hoofdstad van Mallorca, Palma. Een hele grote golfbaan – gelukkig hadden we een eigen buggy ter beschikking!”

pinmar trailer 30s-_1

“Twee dagen heb ik als cameraman rondgelopen en alles geregistreerd. De laatste dag stond meer in het teken van editing, want die avond zou mijn eerste video al worden vertoond tijdens de award show. Mijn editsuite bestond uit een mooi hotelbalkon met een prettig zonnetje en een prachtig uitzicht. Zeker niet verkeerd…”

pinmar aftermovie_1

“Het gala op de derde avond startte al vrij vroeg op de avond. We werden ontvangen op een locatie die me deed denken aan het oude Griekenland. Een groot plaza met openluchttheater en een operazaal! Hier vond de prijsuitreiking plaats van het toernooi, als ook het diner. Daarna gingen we door naar de afterparty. Het event stond helemaal in het teken van charity en alle opbrengsten gingen naar het goede doel.”

pinmar aftermovie_2
“Deze drie dagen ga ik niet snel vergeten. Gelukkig mag ik het nog allemaal dunnetjes over doen nu ik op kantoor zit: alle beelden komen weer voorbij in de aftermovie die ik nu aan het maken ben!”

pinmar aftermovie_3

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.